PROJECTEN

Overijsel

Gemeente kampen Zamboni

Overijsel

Gemeente Kampen Melmerpark

Groningen

Gemeente Groningen peperstraat

Flevoland

Gemeente Urk / Urkerweg

OVERIJSEL

Gemeente Olst Wijhe

Drenthe

Gemeente AA & Hunze

Gemeente Urk

In 2011 hebben wij in opdracht van de Gemeente Urk een lichtberekening en een prijsopgave gemaakt. Alles heeft geresulteerd in de levering van 4 stuks 93COBR-AC2/LSL60LEDs-93W armaturen. De levering van dit project was voor ons de 1ste opdracht tot levering van deze LED armaturen. De armaturen zijn geselecteerd door de Gemeente Urk ter vervanging van de 4 stuks SON-T 150 armaturen en ze zijn geleverd inclusief een statisch dimsysteem en zijn gemonteerd op de bestaande mast van 12.0M hoog. Het resultaat ziet u hieronder.

Gemeente Olst-Wijhe

In 2011 zijn wij uitgenodigd door de Gemeente Olst-Wijhe voor het maken van een lichtberekening en prijsopgave voor de levering van LED armaturen bestemd voor de Jan Schmahartstraat welke toen voorzien was van de SOX-55W. Dit heeft geresulteerd in de levering van 26 stuks 19VIPR-AC/LSL15LEDs-19W armaturen in een zig-zag opstelling. Dit was voor ons de 1ste woonstraat in Nederland welke werd voorzien van onze LED armaturen. Het resultaat ziet u hieronder.

Gemeente AA & Hunze

Bij wijze van proef hebben wij met trots de 19VIPR/LSL15LEDs-19W armaturen mogen leveren aan de Gemeente AA & Hunze. Op de vraag van de Gemeente of wij ook de masten kunnen leveren en of wij de ook de installatie kunnen verzorgen hebben wij direct positief mee ingestemd. De 6.0M masten werden geleverd door de firma PMF Stalen Masten uit Veendam en de installatie werd uitgevoerd door de firma van Gelder KLM. In Mei 2012 is alles geïnstalleerd en opgeleverd met hieronder het resultaat.

TEG | INFRA led solutions

TEG | Solar led solutions