OVER ONS

Allereerst willen wij u bedanken voor het bezoeken van onze website. Wij zijn ervan overtuigd dat wij in samenspraak met u, de juiste producten voor de juiste toepassing kunnen bieden.

The TellCo Europe Group|TEG is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van:

Technisch hoogwaardige en duurzame LED straatverlichting, werkend op 100V-250V via Solar LED Solutions en via Infra LED Solutions

Autonome LED straatverlichtingssytemen werkend op 24V-DC, welke ook in Nederland kunnen worden toegepast via Solar LED Solutions

Mission statement

Ons doel is de markt technisch- (en kwalitatief) hoogwaardige LED straatver....

Garantie

Bij de TellCo Europe Group|TEG staan wij 100% achter onze armaturen....

ENEC Certificering

ENEC is een afkorting voor European Norm Electrical Certification...

Kwaliteit & innovatie

Om de hoogste kwaliteit te verkrijgen wordt elke armatuur geproduceerd op de modernste automotive...

Partners

De TellCo Europe Group|TEG werkt nauw samen met pioniers die hun sporen hebben verdiend...

Energie investering aftrek
(EIA-NL)

Via de Energie Investeringsaftrek (EIA) kunnen bedrijven fiscaal voordelig investeren in...

Mission statement

Ons doel is de markt technisch- (en kwalitatief) hoogwaardige LED straatverlichtingsoplossingen te bieden die duurzaam zijn, maar niet per definitie duur(der) hoeven te zijn.

De twee belangrijkste peilers die het fundament vormen om onze doelstelling te bereiken zijn:

1: de producten moeten een positieve bijdrage leveren aan het verminderen en/of verkleinen van het energieverbruik en onze CO2 footprint

2: de verhouding tussen de kwaliteit en prijs van de producten moet in balans zijn

Gewoon: niet duur, maar duurzaam en goed!

Garantie

Bij de TellCo Europe Group|TEG staan wij 100% achter onze armaturen.

Armaturen die voldoen aan de strenge eisen voor openbare verlichting en waarvan wij dus weten dat zij een goede kwaliteit-/-prijsverhouding hebben. Omdat wij achter onze armaturen staan schromen wij dus ook niet om elke opdrachtgever ook die zekerheid te bieden waar hij (of zij) recht op heeft.

Wij verschuilen ons niet achter “allerlei vage garantiebepalingen”; integendeel vinden wij dat een leverancier 100% achter zijn producten moet staan en dat men best “een extra stapje” mag zetten voor de opdrachtgever. Maar kennelijk durven anderen het risico niet aan te gaan en krijgt u bij hun “slechts 5 jaar garantie“. Dit is al jaren zo en iedereen neemt daar genoegen mee.

Anderen strooien nog meer “zand in de ogen” met de garantiebepalingen en krijgt u als klant allerlei (-edel-)metalen voorgeschoteld…: brons, zilver, goud of platinum. Probeer maar eens uit te vinden waar u echt recht op heeft zowel nu als in de toekomst. En als u ergens recht op heeft betekent een dergelijke categorisering niets anders dan: meer betalen voor extra zekerheid….!

Waarom gaat u hiermee akkoord?

Hier brengen wij vanaf nu verandering in: wij geven meer zekerheid tegen een betere prijs! Dit is beter en duidelijker dan de standaard garantie plus“bijbetaling” voor het “vage” edelmetaal. Geen gedoe met meer betalen voor meer garantie in: brons, zilver, goud of platinum!

Bij ons krijgt u ALTIJD standaard 10 jaar garantie op alle technische gebreken, na levering! Optioneel kunnen sommige armaturen met 20 jaar garantie worden geleverd!

Wat dit allemaal kost? Helemaal niks extra!

Is er een technisch defect, welke ontstaan is vóór het 10e jaar -na levering-, krijgt u van ons zonder enige aarzeling gewoon een nieuw armatuur. Alle armaturen worden geleverd met een productie- en leveringsdatum. Vanaf de dag dat u de armaturen in uw bezit heeft, gaat de garantieperiode in.

Indien u geïnteresseerd bent naar de optie van 20 jaar garantie verstrekken wij u graag vrijblijvende de informatie.

Gewoon duidelijk en eerlijk! Wij zijn niet duur maar…..DUURZAAM…..

ENEC CERTIFICERING

Wat is het ENEC certificaat?

ENEC is een afkorting voor European Norm Electrical Certification. Het een Europees veiligheidscertificaat voor verlichting, armaturen (behuizing van een lamp) en andere elektrische producten.

Keurmerk voor de gehele EU

De klanten en gebruikers van producten met het ENEC keurmerk krijgen een veilig product waarvan de kwaliteit is vastgesteld en regelmatig wordt gecontroleerd. Het ENEC keurmerk is een keurmerk voor de gehele Europese Unie.

Toegang tot grote delen van Europa

ENEC biedt toegang tot de markten in de EUO, maar ook tot EFTA (Europese Vrijhandelsassociatie EVA) en in steeds grotere mate tot Oost-Europa. Hierdoor hebben klanten en organisaties de zekerheid dat de producten door een onafhankelijk testinstituut zijn geïnspecteerd en aan deze essentiële norm voldoen.

Losse onderdelen/type goedkeuring

In een ENEC gecertificeerd product kunnen er producten verwerkt zijn die elk afzonderlijk ENEC gecertificeerd zijn. Bij het samenstellen, assembleren of samenbouwen van deze producten tot één bepaald product schrijft de norm voor dat het samengestelde product als geheel moet worden getest, om te weten of het samengesteld product nog steeds voldoet aan de norm welke geldt voor de ENEC.

Voorbeeld: een vliegtuig of motorvoertuig is ook samengesteld uit verschillende (afzonderlijk) gecertificeerde producten. Als het vliegtuig of motorvoertuig geassembleerd is moet het een type goedkeuring/certificering ondergaan, anders is het niet toegestaan met het vliegtuig te vliegen of met het motorvoertuig te rijden over de openbare weg. Simpel gesteld betekent dit dat men dus bij de type goedkeuring nagaat of het geheel voldoet aan de gestelde norm en of de verschillende onderdelen goed “met elkaar” communiceren en blijven werken.

In Nederland wordt de ENEC certificering uitgevoerd door Dekra Certification B.V. in Arnhem. In principe kan deze certificering in elk Europees land worden uitgevoerd, daar de norm voor de gehele Europese Unie geldt en is er dus geen verschil zitten tussen testen in Nederland of Duitsland of Spanje. Het enige probleem is de taal…. Onderstaande link geeft u een meer informatie over de ENEC-landen en de geaccrediteerde bedrijven die gemachtigd zijn om de ENEC keuring/certificering uit te voeren.

http://www.enec.com/members.php?s=7

N.B.: CE

Kwaliteit en innovatie

Om de hoogste kwaliteit te verkrijgen wordt elke armatuur geproduceerd op de modernste automotive productielijn en voorzien van:

1: Luxeon Rebel Leds welke zijn samengevoegd op de gepatenteerde LED GENION bars™

2: De in eigen huis ontwikkelde FULL CUTOFF QUADRUM OPTICS™

3: De precies op maat geproduceerde I-FINITY™ DRIVER en het geoptimaliseerde koelsysteem COOLVERT™

4: Alles compact ingesloten in de DUURZAME AEROCOMPACT™ behuizing met een zeer elegant en modern design

Door het bovenstaande constant in ogenschouw te houden is het resultaat het unieke MATRIX 3D™ licht met geoptimaliseerde uniformiteit en verlichtingsprestaties.

Door samen te werken met de pioniers met ruim 15 jaar ervaring levert TellCo Europe Group|TEG sinds enkele jaren LED straatverlichting gebaseerd op een ongekende en innovatieve 360° aanpak.

Door deze aanpak kunnen wij LED straatverlichting leveren met een zéér goede kwaliteit-/-prijs verhouding en daarnaast voldoet aan de Europese eisen op het gebied van LED straatverlichting.

Onze straatverlichting is de enige ter wereld welke geproduceerd is volgens volgens de ISO/TS16949 standaard.

Deze standaard is de meest strikte industriestandaard. Onze medewerkers hebben hun kennis en ervaring opgedaan met moderne geautomatiseerde productielijnen, kwaliteitscontroles en geoptimaliseerde processen en deze worden ook toegepast als basis voor het ontwikkelen en produceren van de LED straatverlichting.

Productie Van KWALITEIT – Controle Als Hulpmiddel Voor Kwaliteit  –

Door de automotive aanpak ontstaat er een zelf-lerend proces welke automatisch constante en voortdurende verbeteringen ondersteunt. Door de verbeteringen continu door te voeren en ook continue productiemedewerkers te scholen worden mogelijke fouten direct en onafhankelijk van elkaar herkend en opgelost door onze professionals. Het doel is van dit systeem is het bereiken van 100% perfecte kwaliteit.

Partners

De TellCo Europe Group|TEG werkt nauw samen met pioniers die hun sporen hebben verdiend met het ontwikkelen en produceren van technisch hoogwaardige LED straatverlichtingsoplossingen en aanverwante producten zoals dimmers en beheers systemen. Door samen te werken met deze pioniers kunnen wij producten leveren welke voldoen aan de strenge Europese regelgeving voor LED straatverlichting; dit alles op basis van een goede kwaliteit-/-prijs verhouding. Daarnaast kunnen wij altijd een beroep doen op deze partners als er een vraag vanuit de markt komt. De vraag kan en mag allesomvattend zijn; wij gaan samen met deze partners niets uit de weg, maar zullen juist altijd in samenspraak met de vraagsteller (de opdrachtgever) en de partners, de best mogelijke oplossing bedenken tegen een redelijke prijs. Alles wat goed is hoeft helemaal niet duur te zijn en daarom zeggen wij: …making Sense of Simplicity… (…het Begrijpen van de Eenvoud…). Wij brengen u licht en licht hoeft niet zo “zwaarwichtig” te zijn. Wij hanteren geen moeilijke strategieën en/of moeilijke kreten, maar … begrijpen de eenvoud … Onder dit tabblad vindt u een korte uiteenzetting over de filosofie van onze partners en een korte samenvatting over hun werkzaamheden en specialiteiten. Dit zijn organisaties en bedrijven die een wezenlijk verschil kunnen maken en samen zorgen wij voor de emoties in “lichtland”…… Deze emoties worden veroorzaakt door onze kwaliteit waar wij in samenwerking met deze partners voor staan tegen een zéér schappelijke, redelijke en vooral eerlijke prijs.

GeoEnergetika d.o.o. (hierna “Geolux”) is een ontwikkelings- en productiebedrijf met de focus vooral gericht op het implementeren van slimme- en technisch hoogstaande LED oplossingen.

Het hoofdkantoor van Geolux is gevestigd in  Murska Sobota, Slovenië en daarnaast hebben zij een magazijn in Celje, Slovenië. Momenteel zijn er 1.200 man werkzaam. Geolux heeft een leidende rol in het ontwikkelen en produceren van LED armaturen met een eigentijds en creatief ontwerp van de hoogste kwaliteit. In Nederland wordt Geolux vertegenwoordigd door Infra LED Solutions B.V. omdat zij ervoor kiezen in verschillende landen te werken met lokale partijen die de taal machtig zijn. Het productportfolio van Geolux beslaat verlichtingsoplossingen voor buiten en binnen. Geolux ISO9001 gecertificeerd en alle verlichtingsoplossingen zijn standaard ENEC gecertificeerd…

Grah LED lighting d.o.o. is een bedrijf gevestigd in Bistrica, Slovenië. Grah heeft 15 jaar ervaring met LED verlichting en 2.500 man in dienst. In eerste instantie is men begonnen met het ontwikkelen en produceren van LED verlichting bestemd voor de automobiel industrie. Nog steeds wordt de LED verlichting geproduceerd en geleverd aan de bekende automerken zoals: Audi, BMW, Volkswagen, Porsche, Mecedes Benz, Rolls Royce, Volvo, Ford, Nissan, Rover, GM en vele anderen…… Naast het produceren van LED verlichting voor auto’s is men in 2005, met hulp en inbreng van verschillende partners wereldwijd, gestart met het ontwikkelen van LED straatverlichting. Eerst op kleine schaal en na uitvoerige tests op grote schaal. En zie nu het resultaat: een uiterst strak armatuur met een modern design en uiterlijk en welke ook voldoet aan de hoogste Europese classificaties en eisen op het gebied van straatverlichting. Op dit moment zijn via het wereldwijde netwerk van partners reeds 400.000 armaturen geleverd aan verschillende landen in Europa, VS, Midden-Oosten en Afrika.

Energie Investeringsaftrek (EIA)

Via de Energie Investeringsaftrek (EIA) kunnen bedrijven fiscaal voordelig investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. U kunt 41,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst, bovenop uw gebruikelijke afschrijving.

Daardoor betaalt u minder inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Gemiddeld levert de EIA u 10% belastingvoordeel op. Naast dit belastingvoordeel leveren energiezuinige investeringen u ook een lagere energierekening op.

Inspiratie

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om binnen uw bedrijf energie te besparen mét fiscaal voordeel van de EIA? Kijk dan op de Energielijst 2013. Dit is een lijst met zo’n 160 energiezuinige investeringen (op de Energielijst worden deze bedrijfsmiddelen genoemd) waarvoor u gebruik kunt maken van de EIA. Fiscale aftrek is mogelijk voor duidelijk omschreven investeringen (specifiek) maar ook voor maatwerk investeringen (generiek) die een forse energiebesparing opleveren.

Aanvragen

Wees op tijd met het aanvragen van EIA: binnen drie maanden na het geven van de opdracht (schriftelijk dan wel mondeling). TellCo Europe Group kan u hiermee van dienst en biedt deze extra service gratis aan, uiteraard voor onze geleverde LED armaturen.

De EIA is een regeling van het ministerie van Economische Zaken en Financiën.

Wilt u meer weten over de EIA? Neem gerust contact met ons.

TEG | INFRA led solutions

TEG | Solar led solutions